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オービカ モッツアレラバー

六本木ヒルズに昨秋オープンしたオービカ。 カンパーニャのモッツアレラを新鮮なまま食べられるという寿司バーならぬ、モッツアレラバー。確かにモッツアレラはおいしいけど、これくらいなら、今どき、東京で買える店は、いくつかある。
そのままで食べるのがおいしいと店の人は連発してたが、そのまま食べるんやったら、家で買ってきて食べるわ、芸がない奴っちゃ。おもしろい食べ方を提案してこそのレストラン。

今の時代、外食にモノやウンチクは求められてない。お客様が求めるのは、ヒトなのだ。

~ Abika Mozzarella Bar ~ I had a lunch at Abika which opened last fall in Roppongi-Hills, that is

a Mozzarella (from Campana, Italy) cheese bar based on a Sushi-bar. I really enjoyed the Mozzarella but now,I could buy the same quality as this one at some cheese shops in Tokyo.

Some staff suggested for us repeatedly to eat mozzarella as it is, without anything. If they say so,
it is easier and cheaper to buy cheese from shop and eat at home. What is the value of a restaurant ? One of the values to dine out is to find something new and interesting in their suggestion.

Now we don't just want food and things, but whether restaurants offer hospitality or not.

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コメント (1)

ちゃっぴー:

あはは~。
みっちゃんの言う通りです。そのまま食べるんやったらほんま、家で食べるよな~ (^^)

でも、このモッツアレラそのままでも充分、美味しそうやな~。
お店の人が言うのも一理あるね (^^)

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2009年01月14日 21:11に投稿されたエントリーのページです。

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